Ontharingstips : Ontharen op vakantie

Met de zomervakantie voor de deur maken vrouwen door het hele land zich klaar om te ontsnappen aan de sleur - en te ontspannen in de zon. Met de gedachte van aan het strand liggen in je achterhoofd, zijn er zo veel dingen om over na te denken voordat je vertrekt. Welke kleding ga je inpakken? Moet je iets nieuws kopen? Welke essentiële toiletspullen heb je nodig voor de perfecte vakantielook?

Je hebt alle basics nodig, van jurken tot schoenen, inclusief die hakken natuurlijk, douchegel en shampoo. Waarschijnlijk denk je aan zonnebrand, deodorant, tandpasta en misschien wat make-up... maar denk je ook over hoe je je ontharingsroutine gaat onderhouden terwijl je op vakantie bent?

Je kunt je benen voor vertrek waxen en gerustgesteld zijn wetende dat ze een paar weken haarvrij zullen zijn; wat je vakantie waarschijnlijk zal dekken. Maar hoe zit het met een aantal van de moeilijker te onderhouden gebieden? Je kunt bijvoorbeeld je bikinilijn ontharen voordat je weggaat, maar je moet voorbereid zijn om je uit ongemakkelijke situaties te redden in het geval je een plekje gemist hebt. Je wilt niet je bikini aandoen om vervolgens te realiseren dat er een paar verdwaalde haren zitten die daar niet horen. Je wilt blij en zelfverzekerd zijn over hoe je eruit ziet dus Veet’s nieuwe Sensitive Precision ™ Beauty Styler [LD1] kan de perfecte draagbare accessoire zijn om in je koffer te gooien zodat dat je nooit in die situatie terecht hoeft te komen.

Zodra je ongewenste haartjes spot kun je ze verwijderen met deze makkelijk te gebruiken elektrische trimmer. Ontdek zacht, precies en snel ontharen zonder angst voor wondjes aangezien de messen nooit direct contact maken met de huid. Als je het haar wilt scheren* kun je gebruik maken van de hoge precisie bikinitrimmerkop zonder kam voor een gladdere scheerbeurt*. Als je het haar alleen wilt trimmen tot dezelfde lengte, klik dan de geschikte kam op het apparaat. Veeg, wanneer je klaar bent en je bikinilijn haarvrij is, eventuele haartjes van de bladen met de schoonmaakborstel, doe het terug in het zakje en berg het weer op!

 Naast de bikinilijn kan deze elektrische trimmer ook worden gebruikt voor je wenkbrauwen, aangezien er twee koppen en twee kammen in de productverpakking zitten (de grotere kop is voor bikini, benen en oksels - de potloodkop is voor wenkbrauwen). Schakel de kop naar wenkbrauw, klik de kam die ontworpen is voor deze kop erop en beslis welke lengte je wilt - de kam heeft twee kanten, zodat je kunt kiezen tussen 2 of 4 mm. Haal de trimmer langs je wenkbrauwen en het zal de haren allemaal even lang knippen. Je kunt ongewenste haartjes ook op dezelfde manier verwijderen als je zou doen bij de bikinilijn: gewoon met behulp van de trimmer zonder de kam op het apparaat geklikt.

 

Voor iets dat zo nuttig kan zijn, neemt deze schoonheid styler nauwelijks ruimte in, in je toilettas, dus er is geen reden om ergens heen te gaan zonder! Vergeet alleen niet om de zonnebrandcrème ook mee te nemen.

 

*Disclaimer: snijdt haar tot 0.5mm lang