Ontharingstips : Jouw bikini routine

Met de zomer in aantocht zitten we met de vakantie in ons hoofd. Het wordt lekker weer en die dikke truien en regenjassen kunnen opgeborgen worden. Daarvoor in de plaats komen de zomerjurkjes weer in de kast te hangen. En dat betekent ook dat wij iets vaker aandacht moeten besteden aan onze bikinilijn dan in de winter.

Ooit was het razend populair om de bikinilijn te ontharen door een bikiniwax te nemen bij een salon. Echter zijn wij dezer dagen zo druk, dat het moeilijk wordt om nog tijd te vinden voor een afspraak bij een schoonheidssalon. Zeker als je de bikinilijn regelmatig wilt bijhouden.

Vandaag de dag zijn er, dankzij verschillende nieuwe technieken in ontharen, een reeks aan makkelijk te gebruiken producten voor je bikinilijn. Het mooiste hieraan is nog dat je het gewoon thuis kan doen en wanneer het jouw uitkomt. Vergeet die afspraken bij de salon, want thuis ontharen is nog nooit zo makkelijk geweest! We bespreken een aantal ontharingsmethodes en bekijken welke voor en nadelen elke methode heeft.

 

Waxen

Er bestaat een hele reeks aan waxproducten die je thuis kan gebruiken variërend van koude wax tot warme wax strips en rollers. Een van de grootste voordelen van waxen is dat het een langdurig resultaat heeft omdat het de haar met wortel en al wegtrekt. Echter staat waxen wel bekend als een pijnlijke manier om te ontharen. En dat schrikt veel vrouwen af die het eng vinden om zichzelf te harsen. Het is niet de makkelijkste methode, maar je hoeft dit niet zo vaak te doen als alle andere manieren. Je kan tot wel vier weken een gladde huid krijgen met Veet wax.

 

Ontharingscrème

Ontharingscrème is een makkelijke, veilige en pijnloze manier van ontharen en  onder vrouwen is dit product heel populair. De Veet ontharingscrèmes verwijderen de haren tot onder het huidoppervlak. Hierdoor is het niet alleen makkelijk te gebruiken, je huid blijft ook langer glad dan wanneer je het scheert. Er zijn zelfs producten die speciaal ontwikkeld zijn voor gevoeligere delen of een gevoelige huid. Het nadeel van ontharingscrème is dat je er niet zo netjes en zorgvuldig mee kan werken als met andere manieren.

 

Scheren

Scheren is een van de populairste ontharingsmethodes, maar het scheermes heeft naast voordelen ook veel nadelen. Je kan snel en gemakkelijk gladde benen krijgen met het scheermes, maar voor gevoelige streken is het niet altijd de meest gepaste manier. Als je haar weghaalt bij smalle, gevoelige plekken zoals je bikinilijn dan kan het moeilijk zijn om met het mes te bewegen. Bovendien kan je er een geïrriteerde huid of wondjes van krijgen.

 

Veet Sensitive Touch Beauty Styler 

De Veet Sensitive Touch Beauty Styler is een nieuwe manier van ontharen en zou zomaar de nieuwe beste vriend van een vrouw kunnen worden. Deze trimmer van Veet is speciaal gemaakt gevoelige lichaamsdelen zoals je bikinilijn, de onderarmen en zelfs je gezicht. Het werkt gemakkelijk, voorzichtig, pijnloos en precies. Heel voorzichtig scheert het je huid zonder dat de messen je huid raken. Dus je hoeft niet bang te zijn om jezelf te bezeren. De trimmer heeft een afzonderlijke kop en kam en is speciaal ontworpen voor je bikinilijn, dus je kan gemakkelijk en voorzichtig heel precies trimmen. Omdat het apparaat heel makkelijk vast te houden is kan je heel precies en pijnloos ontharen.

Of je je nu voorbereid op de zomer of op zoek bent naar een manier om je bikinilijn makkelijk en pijnloos bij te houden. Probeer de nieuwe Veet Sensitive Touch Beauty Styler en je zult niet teleurgesteld zijn. Het apparaat is elegant en compact dus je kan hem overal mee naar toenemen. Ideaal om snel bij te werken!