Ontharingstips : Introductie Veet waxstrips met Easy-GelWax

Ontharen is voor veel vrouwen (en mannen) een vereiste als het gaat om hun persoonlijke schoonheidsideaal. Of het nu gaat om esthetische, praktische redenen of puur vanwege het comfort, ontharen is een klus waar velen mee bekend zijn. En iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren wat betreft de beste aanpak. Een gevoelige huid of een drukke levensstijl kunnen een rol spelen in de methode van ontharing. Maar welke mogelijkheden zijn er zoal?

Ontharingscrème is geweldig om haren te verwijderen op plekken waar je niet zo goed bij kan, zoals bijvoorbeeld de onderarmen. Deze methode is populair omdat er met ontharingscrème geen haren worden uitgetrokken, maar worden opgelost. Dit zorgt ervoor dat je op een pijnloze manier voor een paar dagen ‘stoppelvrij’ bent.

Sommige mensen geven de voorkeur om te scheren met een scheermes. Maar door te scheren kan je haar sneller terug groeien, je kan wondjes krijgen en bovendien kan je er een droge huid van krijgen.

Waxen is een van de populairdere ontharingstechnieken. Warme wax is geweldig wanneer je de tijd hebt om jezelf te verwennen en de nodige gebruikerservaring hebt. Als je echter minder tijd hebt, dan zijn onze nieuwe koude wax strips een goed alternatief. Deze strips zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen ervoor dat je zijdezachte benen hebt.

 

Welke voordelen hebben wax strips?

  • Wax strips trekken de haar eruit met wortel en al. Dit betekent dat het langer duurt voordat de haar is terug gegroeid. Op deze manier kunnen je benen tot wel 28 dagen mooi glad blijven.
  • Veet Wax strips werken al op korte haren vanaf 1.5 millimeter of langer. Je hoeft dus niet te wachten met waxen tot je haren zijn terug gegroeid.
  • Wax strips zijn gemakkelijk thuis te gebruiken zonder dat de badkamer vies wordt. Na het ontharen gooi je de strip en het haar direct in de vuilnisbak.
  • Met wax strips kan je grote stukken huid ontharen waardoor je heel efficiënt kunt werken.

De Veet Easy-GelWax strips zorgen ervoor dat ontharen nog gemakkelijker wordt voor jou. Onze nieuwe gel vloeit om de haren heen en hecht zich niet aan de huid. Wanneer je de strips wegtrekt kan je tot wel 28 dagen genieten van die felbegeerde, zijdezachte gladde huid. Onze Veet EasyGelWax strips zijn ook heel eenvoudig uit elkaar te halen. Je hoeft ze niet meer in je handen warm te wrijven, maar je kan ze direct uit de verpakking halen en uit elkaar trekken. Zo houd jij nog een paar kostbare minuten over om je klaar te maken.

Wij zijn er zeker van dat jij zult genieten van de nieuwe Veet Easy-GelWax strips. Probeer het zelf en geniet van een zijdezachte huid. 

 

VEET_INFO_1_WAX-V1_NL (1)