Ontharingstips : Wat zijn de verschillende Bikini Wax Stijlen?

Met de zomer in aantocht wordt het weer tijd om na te denken over badpakken, bikini’s  en hoe het er daaronder uit moet zien. De stijl die je kiest is geheel persoonlijk, bij iedere vrouw past weer een andere stijl. Deze gids helpt je bij het ontcijferen van schoonheidssalon menukaarten en geeft je een paar stijlideetjes om thuis uit te proberen, met een beetje hulp van Veet!

 

 bikini

Bikini

 

De standaard bikini wax.  Bij deze stijl haal je simpelweg de haartjes weg die zichtbaar zijn tijdens het dragen van een bikinibroekje. Dus op je bovenbenen en net buiten je bikinilijn, maar ook aan de bovenkant zodat de haartjes niet boven je slipje uit komen.

 

 

 Extended bikini

Extended Bikini

 

Deze stijl haalt alle haartjes weg die bij een gewone bikini wax ook verwijdert zouden worden, maar gaat dieper langs de benen en creëert een driehoekige vorm door aan de bovenkant ook meer haartjes weg te halen. Dit is geschikt voor de vrouwen die hun schaamhaar willen behouden maar het wel netjes en strak willen hebben.

 

 

 

 

 French Wax

French Wax

 

Bij deze stijl worden alle haartjes van de voorkant verwijdert, waaronder de meer intieme delen en laat alleen een ‘landingsbaan’ aan de voorkant over. Deze wax methode haalt geen haartjes aan de achterkant weg, dus deze stijl is perfect voor degenen die een gladde voorkant willen zonder aan de achterkant ook haartjes te verwijderen.  

 

 

 

 

 Bikini Wax Veet

Brazilian wax

 

Deze stijl is vergelijkbaar met de French Wax. Het verwijdert bijna alle haartjes aan de voorkant en laat een smal streepje of een driehoekje over, maar bij deze stijl worden ook alle haartjes aan de achterkant verwijdert. Dit is de perfecte stijl bij het dragen van een string als bikinibroekje omdat aan de voorkant en aan de achterkant geen haartjes zichtbaar zullen zijn.

 

 

 Hollywood

Hollywood

Dit is ongeveer zo ver als je kunt gaan wat betreft het harsen van je bikinilijn. Je moet voor deze stijl gaan als je helemaal geen haartjes meer wilt. Bij deze stijl wordt namelijk alles, voor en achter, verwijdert.

 

 

 

 

 

Thuis je Bikinilijn harsen

Terwijl je stijlen als de Brazilian en de Hollywood beter over kunt laten aan professionals, omdat je te maken hebt met een aantal zeer gevoelige plekjes, kunnen iets minder extreme stijlen ook goed thuis gedaan worden. De Koude Waxstrips bikinlijn van Veet zijn ideaal voor het epileren van je bikinilijn. Nadat je de strip tussen je handen hebt opgewarmd, plaats je het op de gewenste plek en trek je het, samen met de haartjes, weg met behulp van het easy-grip lipje.  Voor de perfecte afwerking van je bikinilijn kun je de strips knippen zodat ze aansluiten bij de contouren van jouw lichaam. 

Voor het verwijderen van grotere oppervlaktes haar kun je de EasyWax™ elektrische roller gebruiken. Dit apparaat verwarmt de was voor je op en brengt het op je huid aan met de specifieke bikinilijn applicator. Warme was is een efficiënte optie omdat het je poriën opent waardoor de haartjes snel en netjes verwijdert kunnen worden. Dit maakt het hele proces makkelijker en iets comfortabeler! Je kunt de was nauwkeurig op de gewenste gebieden aanbrengen en daarna, met behulp van strips, de was met de haartjes verwijderen. Hierna ben je helemaal zomer klaar!