Ontharingstips : Tips voor een goed gehydrateerde* huid. *hydratatie van de bovenste huidlagen.

Door hydratatie houd je een gezonde en goed gevoede huid, waarmee je het hele jaar door vol zelfvertrouwen schittert! Wij willen allemaal een zachte huid en Veet helpt je dat te bereiken. De meeste Veet-producten bevatten hydraterende* bestanddelen, zoals bijvoorbeeld onze Ontharingscrème Normale Huid met Lotusbloem, bekend vanwege de verzachtende eigenschappen. De voedende crème laat je huid zijdezacht aanvoelen en zorgt ervoor dat er zachtere haartjes terugkomen. *hydratatie van de bovenste huidlagen.

  • Kijk hieronder of er nog meer tips staan die jij kunt opnemen in je dagelijkse verzorgingsritueel:
  • Hydrateer je huid van binnen uit door iedere dag ten minste 6 tot 8 glazen (1,5 tot 2 liter) water te drinken.
  • Gebruik een goede hydraterende crème. Je kunt er ook voor kiezen om overdag een lichtere crème te gebruiken en je huid 's nachts extra te verzorgen met een rijkere, hydraterende crème. Dat is met name belangrijk in de herfst, omdat de huid dan eerder droog wordt.
  • Scrubben is een ideale manier om dode huidcellen te verwijderen. Bij de meeste huidtypen kun je een keer per week scrubben. Heb je echter een gevoelige huid, dan adviseren wij je om slechts eens in de twee weken te scrubben.
  • Bescherm je tegen UV-stralen door elke dag zonnebrandcrème te gebruiken, ook als het bewolkt is.
  • Als je vaak lang onder een warme douche staat, kun je last krijgen van een droge huid. Je kunt daarom beter met kouder water douchen, als je daar tenminste tegen kunt! Het resultaat is direct zichtbaar en je zult er geen spijt van krijgen!
  • Gebruik liever ontharingscrèmes dan scheermesjes. De crèmes van Veet verwijderen niet alleen haren, ze zorgen ook voor een goed gehydrateerde huid.