Ontharingstips : Natuurlijke inspiratie: manieren van ontharen

Wanneer het aankomt op ontharen, is het goed om te weten dat je kunt kiezen uit verschillende opties. Het is nog beter als je ook nog een selectie kan maken uit een reeks lekkere geuren en voedende ingredienten. Van vanille tot rijke avocado olie, de natuurlijk inspiratie van Veet gaat verder dan alleen een breed scala aan waxstrips en ontharingscrème.

Koude waxstrips

Omdat de koude waxstrips van Veet al voorzien zijn van de benodigde wax, is het een snelle en makkelijke vorm van ontharen. Je kunt het toepassen op zowel armen, benen als de bikinilijn. Voorzien van 90% natuurlijk ingredienten en rijk aan Aloe oor het verzachtende effect, harsen met koude waxstrips is een uitstekende optie als je een gevoelige huid hebt. Ook voor het gezicht biedt Veet waxstrips voor een gevoelige huid.

Orientaalse was

Orientaals harsen, ook wel sugaring genoemd, is het aanbrengen van een warme suikerpasta op het gedeelte van je huid dat je wilt ontharen. Het wordt verwijderd met strips en bestaat uit 100% natuurlijk ingrediënten en is verrijkt met Arganolie voor gevoelige, droge of normale huid. Je warmt het snel op in de magnetron of in warm water. Lees wel altijd goed de instructies om te voorkomen dat de was té warm wordt.

Ontharingscrème

Niet iedereen is fan van harsen en ontharingscrème is dan ook een uitstekend alternatief hiervoor als je geen hebt in de au-factor van harsen of wanneer je weinig tijd hebt. De verschillende soorten ontharingscrème van Veet zijn geschikt voor een droge, gevoelige of normale huid en zijn ook onder de douche te gebruiken: zo verspil je geen tijd en kun je het ontharen gewoon onderdeel maken van je normale routine! Je huid is glad en zacht en je loopt geen risico op ingegroeide haartjes of kleine sneetjes zoals bijvoorbeeld bij het scheren. Let op dat je de ontharingscrème nooit langer laat zitten dan staat aangegeven in de instructies.

Warme was

Het toepassen van warme was is extra eenvoudig met de Elektrische roller EasyWax. Deze roller is geschikt voor elk huidtype maakt ontharen met warme was extra makkelijk! Dankzij de natuurlijke ingrediënten kun je rekenen op een zacht, glanzend resultaat!