Ontharingstips : Lastminute ontharen

Ontharen kan gekmakend zijn. We kennen het allemaal: het is kwart over zes, je hebt een date om zeven uur, je kijkt omlaag en je ziet haartjes op je benen. Je wilt geen voet buiten de deur zetten, die haartjes moeten weg, en snel. Er zijn een aantal manieren om af te komen van die vervelende haartjes, zoals scheren, harsen en crèmes. De methode die je kiest hangt af van je budget, je pijngrens en je tijd! Laten we kijken naar de meest populaire technieken – wie weet ontdek je nieuwe trucjes.

Scheren
Scheren is de snelste manier van ontharen. Hierbij wordt het haar van het lichaam verwijderd door het dicht op de huid af te snijden met een scheermesje. Ook al is het snel en gemakkelijk, scheren kan leiden tot pijnlijke ingegroeide haartjes en sneeën. Als je iemand bent die vaak haast heeft waardoor scheren de redding is, dan kun je eens andere methoden overwegen omdat die net zo snel kunnen zijn!

Harsen
Harsen is een vorm van langdurig ontharen die de haartjes verwijdert vanaf de wortel. Ook al is het gemakkelijk, een behandeling bij een schoonheidssalon kan duur en tijdrovend zijn. Een alternatief is om gemakkelijk in privacy te harsen bij jou thuis. Dit zal niet lang duren en het kan je gemakkelijk uit een harige situatie helpen! Veet biedt een reeks eenvoudig te gebruiken waxstrips en warme waxen die allemaal thuis gebruikt kunnen worden. Onze Elektrische roller EasyWax kan jou geweldige resultaten geven op het moment dat je het nodig hebt, in plaats van dat je moet wachten op een behandeling bij de salon.

Ontharingscrème
Voor degenen die zich zorgen maken over het ongemak: het gebruik van ontharingscrèmes zijn een geheel pijnvrije manier van ontharen. Je laat de crème een paar minuten intrekken en de haartjes glijden er zo vanaf. Veet cème lost de haartjes in de wortel op waardoor ze afbreken. Hierdoor ben je stoppelvrij tot vier dagen. Veet heeft een uitgebreide reeks van crèmes die aansluiten op elke behoefte. Om je huid te verzachten kun je een van onze crèmes gebruiken die speciaal geformuleerd is voor een gevoelige huid. Voor wanneer je haast hebt, hebben wij de spray-on crème die een efficiënte tijdredder kan zijn.

Ongeacht de situatie; de perfecte kans om dat mouwloze jurkje te dragen of last minute zwemmen – er is een oplossing voor je. Sommige methodes zijn snel maar kunnen irritatie veroorzaken. Andere kosten meer tijd maar hebben langer blijvende resultaten. Verschillende manieren passen bij verschillende mensen, maar welke methode je ook kiest, Veet heeft de tools om je huid perfect zacht te laten voelen.