Ontharingstips : Hoe zich te harsen met precisie

Iedereen heeft over zijn hele lichaam haar zitten, inclusief in het gezicht, maar bij sommigen valt dit meer op dan bij anderen. Hoewel het compleet natuurlijk is, kiezen bepaalde mensen ervoor om ongewenst gezichtshaar te verwijderen. Maar wat is nou de beste manier?

Wat je NIET moet doen

Om te beginnen is scheren uit den boze. Niet alleen kunnen de mesjes de essentiële oliën die helpen je huid te hydrateren wegnemen waardoor de balans verstoort raakt, maar ook snijden ze door de haren waardoor harde randjes achterblijven. Hierdoor voelt het haar dat terug groeit prikkelig aan en krijg je harde stoppels wat niet het ontharingsresultaat is dat je wilt!

Waxen of harsen

Waxen of harsen is de meest betrouwbare optie, omdat het haar bij de wortel verwijdert, wat geen zichtbare stoppels achterlaat. Je blijft weken haarvrij, in tegenstelling tot een paar dagen. Als je regelmatig harst worden de haren die terug groeien zelfs minder, dunner en zachter. Het enige probleem is dat het moeilijk kan zijn om gebieden in het gezicht nauwkeurig te behandelen. Veet Koude Waxstrips Gezicht zijn een goede oplossing aangezien ze snel en makkelijk te gebruiken zijn, en omdat ze geknipt kunnen worden in de juiste maat. Soms is er echter nog meer precisie nodig dan de strips kunnen bieden.

Ongelofelijke precisie

Bij Veet hebben we daarom speciaal voor gezichtsontharing de Veet Precisiewax & Verzorging ontwikkeld. De zorgvuldig ontworpen, makkelijk te gebruiken tube zorgt ervoor dat je precies de goede hoeveelheid wax kan aanbrengen op de benodigde plek. Met deze wax kun je je bovenlip en kin harsen en ervoor zorgen dat je elk haartje meeneemt. Omdat het gezicht zo’n gevoelig gebied is, zit er bij de Veet Precisiewax & Verzorging ook een Aloë Vera verzachtende nazorgcrème inbegrepen zodat je huid vochtig gehydrateerd en mooi blijft. Wat dit product echt uniek maakt is het feit dat het gebruikt kan worden om onhandelbare wenkbrauwen te vormen en te perfectioneren. Doordat er zo precies gewerkt kan worden kun je zwierige bogen of juist dramatische rechte lijnen maken, dus of je nu meer een Grace Kelly bent of een Audrey Hepburn, je kunt zonder moeite de perfect gevormde wenkbrauwen maken.

Als je dus stappen wilt gaan ondernemen om je gezicht te ontharen weet dan dat je je huid gehydrateerd en gezond kunt houden en tegelijkertijd heel nauwkeurig kunt werken, met Veet Precisiewax & Verzorging.