Zo Krijg Je de Perfecte Bikinilijn

Naast het vinden van de perfecte outfit voor aan het zwembad die ons goed staat en ons een goed gevoel geeft, moeten we ook zorgen dat onze bikinilijn helemaal glad en haarvrij is, want als er schaamhaar te zien is kan dat afleiden van die mooie nieuwe bikini.

Natuurlijk kun je een afspraak maken bij een salon en een schoonheidsspecialiste het werk laten doen, maar dat kan je heel wat geld kosten. Je kunt je verbazen over hoe makkelijk het is om zelf salon-resultaten te bereiken tot en met 28 dagen, allemaal in het gemak en de privacy van je eigen huis, met behulp van Veet koude waxstrips. Je kunt zelfs wat geld besparen op die potentiële salon rekeningen! Neem een kijkje in onze gids hieronder om uit te vinden hoe je dit kan doen.

Stap voor stap

Voordat je begint, wordt het aangeraden om te checken of je haar minstens 2 mm lang is, als dat niet het geval is, kan het zijn dat de wax niet goed aan het haar kan hechten. Neem een douche en gebruik een milde scrub om de huid schoon te maken en vuil of dode huid te verwijderen voordat je begint met waxen. Voor het waxen, kan het handig zijn om wat poeder aan te brengen op de huid, zodat de wax zich alleen aan het haar hecht en niet aan de huid. Het zal ook helpen om vocht of olie op de huid te absorberen.

Zoek een comfortabel plek om te waxen. Voor bescherming tegen eventuele troep kun je een handdoek op de grond of op je bed leggen. Eén techniek is om op het einde van je bed te liggen met je voeten plat op de vloer en een kussen om je hoofd overeind te houden, zodat je kunt zien wat je doet - het kan een beetje lastig zijn, maar houd een spiegel bij de hand voor die gebieden die moeilijk te zien zijn.

Koude waxstrips moet eerst worden opgewarmd door ze tussen je handen te wrijven. Plaats de waxstrips op het gebied van jouw keuze, en druk de wax tegen het haar. Houd je huid strak, pak de waxstrip en strek snel tegen de richting van de haargroei.

Het kan zijn dat met waxen niet elke haar de eerste keer verwijdert wordt, maar probeer te vermijden om hetzelfde gebied van de huid twee keer te waxen tijdens één waxsessie. Alle overblijvende haren kunnen altijd worden aangepakt met behulp van een pincet. Na het ontharen kun je het gebied afvegen met één van de nabehandelingsdoekjes die bijgeleverd worden bij de Veet's koude waxstrips.

Voor een beetje extra zorg, kun je nu een aloë gel of lotion aanbrengen om de huid te verzachten. Zorg ervoor dat je het gebied twee dagen na het ontharen voorzichtig scrubt. Dit zal de kans op ingegroeide haren verminderen.

Ziezo. Als het goed is ben je nu super zelfverzekerd, klaar om uit te gaan en te genieten van de zon in je mooie, nieuwe zwemkleding!