Veet Spawax: Een Complete Gids

Je hebt dan misschien wel je eigen badkamer omgetoverd tot een waar kuuroord: toch mist er nog iets. Zelfs al heb je de kaarsen, de muziek en het water op de perfecte temperatuur, wat ontharen betreft geldt: hoe makkelijk en efficiënt strips ook zijn, het is toch niet hetzelfde als het krijgen van de volledige hete wax behandeling.

Hete wax thuis

Voor diegenen die wax strips niet geschikt vinden of voor mensen die gewoon het thuis ontharen naar een hoger niveau willen tillen hebben we Veet Spawax Elektrische waxverwarmer ontwikkeld. Voor een gemakkelijke aanbreng is een speciaal geformuleerde wax gecreëerd. Het apparaat is een wax verwarmend systeem dat de was smelt en het voor je op de perfecte temperatuur houdt. Je kunt dus zonder problemen salonwaardige resultaten bereiken, zonder zelfs maar de deur uit te hoeven!  

Hoe gebruik je de Spawax

Doe de wax in het apparaat, doe de deksel erop, en zet het aan. Wacht tot de wax smelt (wat ongeveer dertig minuten duurt voor vier waxschijven) en roer wanneer nodig, totdat het een gladde vloeistof is geworden. Breng de wax aan op de gewenste zone met behulp van de meegeleverde spatel en wacht tot de wax goed droog is. De wax stolt in een soort stripvorm – dus katoenstrips zijn niet nodig – en verwijder de strip, inclusief haartjes (vanaf 2mm!), in één soepele beweging. Deze methode is geschikt voor het ontharen van de benen, oksels en bikinilijn. Bovendien hoef je niet eens de binnenkant van het apparaat schoon te maken, aangezien overgebleven wax gewoon weer smelt bij de volgende keer dat je het gebruikt.

De voordelen

Niet alleen de spa-achtige belevenis is een pluspunt van de Spawax. Ook kun je de omvang van de zone die je wilt behandelen bepalen zonder dat je je druk hoeft te maken over de vraag hoeveel strips je nodig zult hebben. Dit geeft je ook de vrijheid om veel preciezer te werken zodat je alleen de haartjes verwijdert die je echt wil verwijderen.

De waxnavullingen zijn verkrijgbaar in de geur ‘zoete vijg en paarse lelie’. Je kunt nu dus thuis genieten van een ontspannende ervaring met Veet Spawax Elektrische Waxverwarmer.