Ontharingscrème – de oplossing voor thuis ontharen

Iedereen zou haar inkomen wel uit willen geven aan dagtripjes naar het de spa om lekker verzorgd en gepamperd te worden. Maar wie eerlijk is, zal toegeven dat dit helaas financieel gezien niet de beste optie is. Klinkt dit herkenbaar? Om de spa toch een beetje in huis te halen zonder direct de hoofdprijs te betalen, kies je voor ontharingscrème!

Ten eerste is het prijsverschil enorm, maar je zit ook nog eens lekker in je eigen omgeving en je hebt geen afspraak hoeven maken. Een beetje ontharingscrème kan binnen 5 a 10 minuten zijn werk doen, wat perfect is als je met haast naar je werk of een afspraak moet. We bekijken de verschillende ontharingscrèmes en geven je wat tips om aan gladde, zachte benen te komen!

Wat zijn ontharingscrèmes?

Ontharingscrèmes pakken het haar net onder het oppervlak van je huid aan. Daarna kun je het gewoon wegwassen of afvegen, wat een veel veiliger en minder pijnlijke manier van ontharen is dan scheren.

Benen

Laten we beginnen met de basics. Gladde benen zijn een must als je het huis uitgaat, maar je hebt niet altijd tijd om te harsen en je wilt al helemaal niet om via de salon. Ontharingscrème is een uitstekende optie als je haast hebt, en het resultaat is zo’n vier dagen zichtbaar. Sommige varianten kun je zelfs onder de douche gebruiken! Het enige wat je hoeft te doen is de crème aanbrengen en wachten zolang staat aangegeven en het vervolgens afvegen of afspoelen! Dat duurt net zolang als je haar wassen! Efficiënter wordt het niet.

Armen

Veel mensen ontharen hun onderarmen niet, tenzij er echt sprake is van een dikke, donkere haargroei. Oksels zijn daarentegen een van de populairste plekken van het lichaam en die wil je ook vaak bijhouden. Met de ontharingsscreme van Veet kun je zowel je benen, armen, bikinilijn en oksels te lijf gaan!

Bikinilijn

Je kunt je afvragen of een ontharingscrème geschikt is voor gevoeliger plekken op je lichaam zoals je bikinilijn. Goed nieuws, dat is het zeker! Maar de huid rondom je bikinilijn is wel gevoeliger dan andere delen van je lichaam en dus kun je hier eerder last krijgen van irritaties. Natuurlijk is er ook een ontharingscrème voor gevoelige huid. Met ingrediënten als Aloë Vera wordt voor meer zachtheid gezorgd. We raden je wel aan om eerst een klein stukje van een ander lichaamsgedeelte te testen voordat je direct je bikinilijn wilt gaan ontharen.

Verschillende dele van het gezicht

Ongewenste haren in je gezicht komen vaker voor dan je denkt, maar dat maakt het niet minder onaangenaam voor vrouwen. Je kunt natuurlijk kiezen voor een specifieke harsbeurt, maar voor een totaal pijnloze ervaring is de Veet Precisiewax & Verzorging een ideale oplossing voor haargroei op je kin, bovenlip en wangen. Maar natuurlijk ook voor je wenkbrauwen! 

Ontharingscrème is een ideale manier om snel, voordelig en zonder pijn je lichaam te ontharen. Waarom zou je een fortuin uitgeven in een schoonheidssalon als je thuis voor veel minder geld een expert op het gebied van ontharen kunt worden? Het geld dat je bespaart kun je de volgende keer lekker uitgeven in een spa of massagesalon!