Ontdek Veet Koude Wasstrips

Met de Koude Wasstrips van Veet geniet je tot wel 4 weken van een gescrubde en zachte huid. De strips zijn verrijkt met Galamboter, vanwege de voedende eigenschappen, en Bessengeur en daarmee geschikt voor de normale huid. Easy Strip™ wasstrips zijn eenvoudig te gebruiken en bieden je een professionele techniek om je haartjes met één beweging met de wortel te verwijderen. Veet Easy Strip™ wasstrips werken zelfs op zeer korte haartjes*. En als je de wasstrips regelmatig gebruikt, komen er minder haartjes terug. Bovendien zijn ze dunner en zachter.
* vanaf 1,5 mm.

Met de Veet Koude Wasstrips geniet je tot wel 4 weken van een zichtbaar gladdere huid. De wasstrips werken zelfs op korte haartjes van 1,5 mm lang, zodat je tussen de ontharingsbeurten nooit lang hoeft te wachten.

Wil je tijdens het ontharen snel resultaat zien? De Veet Koude Wasstrips zijn klaar voor gebruik. Je kunt haartjes snel verwijderen zonder dat je de was eerst in de magnetron hoeft op te warmen. Je hoeft de wasstrip alleen maar tussen je handen warm te wrijven en hij is klaar voor gebruik! Zorg voordat je begint met ontharen dat je huid goed schoon en droog is, zodat de was de beste werking heeft.

Voor het ontharen van je gezicht hebben we de gebruiksklare wasstrips voor het gezicht ontwikkeld. Ideaal voor kleine en gevoelige zones zoals je bovenlip, wangen en kin. Heb je een gevoelige huid? Probeer dan eens de Veet Wasstrips voor de gevoelige huid die verkrijgbaar is in een verpakking met 16 of 30 strips.

Ontdek de warme was van Veet of de EasyWax-producten voor een perfect resultaat. Als je direct resultaat wilt, maar was niets voor jou is, zijn de ontharingscrèmes van Veet ideaal voor jouw ontharing.

Alle gebruiksaanwijzingen voor de Veet Wasstrips kun je hier vinden. Je kunt ook naar onze demo's kijken om je te helpen bij je ontharing.