Ontdek de warme was van Veet

De warme was van Veet is de ideale oplossing als je tijd hebt om jezelf eens lekker te verwennen. Je ervaart een aangenaam gevoel van zachtheid en je huid blijft tot wel 4 weken glanzend en zijdezacht. Warme was is de beste oplossing voor een perfect resultaat. Je hoeft de was alleen maar op te warmen in de magnetron volgens de opwarmtijd die staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Haal de was voorzichtig uit de magnetron en pas op dat je je niet brandt. Nu kun je beginnen met ontharen. Meng de was gedurende ongeveer 1 minuut met het uiteinde van de spatel met het blauwe vierkantje (temperatuurindicator). Controleer de temperatuur van de was zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Zo makkelijk is het! Geniet langdurig van een perfecte zachtheid zonder dat je de deur uit hoeft! Voor een optimaal resultaat moeten de haartjes minimaal 5 mm lang zijn.

Ontdek Veet Oriëntaalse Was: geïnspireerd op het oeroude recept voor oosterse was en speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij thuis een perfect resultaat bereikt met deze doeltreffende formule op suikerbasis. De meegeleverde strips kunnen na gebruik met warm water worden afgespoeld en na het opdrogen opnieuw worden gebruikt.
Probeer ook eens de Veet-was zonder strips met een formule die dezelfde bestanddelen bevat die ook in schoonheidssalons worden gebruikt. De was droogt snel en is zonder strip makkelijk te verwijderen, en je haartjes komen meteen mee!

Nu ben je klaar om je gladde, zachte huid aan de hele wereld showen!

Voor een snelle en doeltreffende ontharing, zelfs van korte haartjes, kies je de Veet Koude Wasstrips. Als je direct resultaat wilt, maar was niets voor jou is, zijn de ontharingscrèmes van Veet ideaal voor jouw ontharing.

Hier vind je de gebruiksaanwijzingen van alle Veet-producten. Je kunt ook naar onze demo's kijken om je te helpen bij je ontharing.