Ontharen onder de douche

Om het ontharen nog makkelijker te maken, heeft Veet ontharingscrèmes voor onder de douche ontwikkeld. Zo kun jij de tijd in je overvolle agenda optimaal benutten. Breng de crème aan net voordat je onder de douche stapt en in de tijd dat jij je haar wast heb jij een zachte en gladde huid! Makkelijker kan niet!

Dankzij de unieke waterbestendige formule, doet de crème haar werk terwijl je onder de douche staat. De Veet In-Shower Ontharingscrème werkt zo dicht mogelijk bij de wortel, zelfs bij korte haartjes. Je huid blijft dus tot wel twee keer langer zacht dan na het scheren!

Lees voor het ontharen eerst goed alle voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing om een mooie en gezonde huid te houden. Houd je goed aan de inwerktijd die op de gebruiksaanwijzing staat.
De inwerktijd van de In-Shower Ontharingscrème verschilt en is afhankelijk van de gebruikte variant: 3 tot 6 minuten voor de varianten Normale Huid en Droge Huid. Zorg dat je de voorzorgsmaatregelen opvolgt en houd je aan inwerktijd die in de gebruiksaanwijzing staat vermeld.

De voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing van de Veet In-Shower Ontharingscrèmes kun je hier vinden. Je kunt ook naar onze demo's kijken om je te helpen bij je ontharing.