Je oksels ontharen met Veet

Haal je hemdjes en mouwloze tops maar tevoorschijn! Veet geeft jou het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om je oksels te laten zien, zonder dat je bang hoeft te zijn voor lelijke haartjes. Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment was- en ontharingsproducten van Veet en kies de ontharingsmethode die bij jou past.

Probeer voor een snelle en pijnloze ontharing van je oksels eens onze Ontharingscrème Bikinilijn & Oksels. Deze is speciaal ontwikkeld om de ontharing van dit lastig bereikbare lichaamsdeel te vergemakkelijken en om je huid zijdezacht te laten in maar 3 minuten*.

Met de was van Veet geniet je tot wel 4 weken van gladde oksels! Kies voor de wasstrips als je op zoek bent naar een gebruiksklare methode. Wil je een langdurig en perfect resultaat, dan kun je beter voor warme was kiezen.

Er zijn vijf navulverpakking met was verkrijgbaar voor de EasyWax elektrische roller. Kies de variant Bikinilijn & Oksels Gevoelige Huid, die speciaal ontwikkeld is om op die moeilijke bereikbare plekjes een perfect resultaat te bereiken.

Ga naar onze rubriek “Welk Veet-product past bij mij?” en ontdek welke ontharingsoplossingen speciaal ontwikkeld zijn voor de oksels.


Denk ook aan de volgende schoonheidstips voor perfecte resultaten:

  • Test altijd de reactie van je huid voor het ontharen door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die je wilt ontharen. Volg de gebruiksinstructies in de bijsluiter zorgvuldig en als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kun je beginnen met ontharen. * de duur is afhankelijk van de variant van het product.Ontharingscrèmes voor normale en droge huid: 3 tot 6 minuten Ontharingscrèmes voor gevoelige huid: 5 tot 10 minuten Volg nauwlettend de voorzorgsmaatregelen en gebruikstijd in de bijsluiter.
  • Als je wasstrips gebruikt, kun je ze bijknippen zodat ze de geschikte afmeting hebben voor de zone die je wilt ontharen.
  • De haartjes onder je oksel hebben de neiging om in twee verschillende richtingen terug te groeien en daarom moeten ze in twee stappen worden verwijderd. Lees de gebruiksaanwijzing in de verpakking voor meer informatie.
  • Niemand houdt van ingegroeide haartjes! Scrub 24 uur voor het ontharen en draag bij voorkeur geen nauwsluitende kleding om ingegroeide haartjes te vermijden.
  • Voor zijdezachte oksels en om eventuele irritatie van de huid te voorkomen, adviseren wij je om na het ontharen 24 uur te wachten alvorens deodorant, parfum, geparfumeerd producten of zelfbruinende producten te gebruiken of te gaan zwemmen of zonnen.