Je gezicht ontharen met Veet

Het is een goed bewaard geheim onder vrouwen: het ontharen van je gezicht in een handomdraai! Kom zelfverzekerd voor de dag dankzij Veet. De producten geven je een ongekende zachtheid en verzorgen tegelijkertijd je gezicht. De Veet-ontharingslijn voor het gezicht is speciaal ontwikkeld voor de kleine gevoelige delen, zoals de bovenlip, kin en wangen.

  • Gebruik voor het gezicht de Veet Gezicht Precisiewax & Verzorging en geniet van een langdurig perfect resultaat. De Gezicht Precisiewax & Verzorging is zeer makkelijk in het gebruik, blijft dankzij de gelstructuur goed zitten en kan met water worden afgespoeld. Met de precisiespatel kun je heel gericht haartjes verwijderen op de moeilijke plekjes in je gezicht. Bovendien zorgt de Aloë Vera na het ontharen voor een zachte en gehydrateerde* huid en een perfect resultaat zonder rode plekken. *hydratatie van de bovenste huidlagen.
  • Veet Easy Strip™ wasstrips voor het gezicht zijn makkelijk in het gebruik en bieden je een professionele techniek om je haartjes met één beweging met de wortel te verwijderen. De wasstrips kun je zelfs gebruiken voor zeer korte haartjes*. Bij een regelmatig gebruik komen er minder haartjes terug, die bovendien dunner en zachter zijn.
    * vanaf 1,5 mm.

  • Heb je een gevoelige huid? Probeer dan eens de Veet Wasstrips voor de Gevoelige Huid. Deze was is verrijkt met vitamine E en zachte Amandelolie voor een positief effect op de huid.

Het ontharen van je gezicht wordt makkelijk met Veet! Omdat het om een gevoelige zone gaat, raden wij je aan om de onderstaande tips op te volgen voor een zachte, gladde huid:

  • Test altijd de reactie van je huid voor het ontharen door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die je wilt ontharen. Volg de gebruiksinstructies in de bijsluiter zorgvuldig en als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kun je beginnen met ontharen.
  • Zorg voor het ontharen dat je gezicht schoon en droog is voor een optimaal resultaat.
  • Voor een hele zachte huid en om eventuele irritatie te voorkomen raden we je aan tot 24 uur na het ontharen te wachten voor je een deodorant, een parfum, een geparfumeerd product of een zelfbruinend product gebruikt of gaat zwemmen of zonnen.