Je bikinilijn ontharen met Veet

Is betrapt worden met een harige bikinilijn het ergste wat jou zou kunnen overkomen? Maak je niet druk, Veet is er om je te helpen! Maak een keuze uit ons grote assortiment ontharingsproducten en kom altijd perfect onthaard en zelfverzekerd voor de dag. Of je nu direct resultaat wilt omdat je haast hebt of juist een langdurig resultaat voor een zachtheid die je tot wel 4 weken voelt, Veet is er voor jou!

  • Probeer voor een snelle en pijnloze ontharing van je bikinilijn eens onze Ontharingscrème Bikinilijn & Oksels. Deze is speciaal ontwikkeld om de ontharing van dit lastig bereikbare lichaamsdeel te vergemakkelijken en om je huid zijdezacht te laten in maar 3 minuten*. Let erop dat je de crème niet dicht bij je intieme delen aanbrengt en laat het product niet langer op je huid inwerken dan in de gebruiksaanwijzing staat vermeld.
  • Met de was van Veet geniet je tot wel 4 weken van een gladde bikinilijn! Kies voor de Wasstrips Bikinilijn & Oksels als je op zoek bent naar een gebruiksklare methode. Wil je een langdurig en perfect resultaat zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft, kies dan voor een van de varianten met warme was.
  • De EasyWax™ elektrische roller van Veet is speciaal ontworpen, zodat jij thuis een perfect resultaat kunt bereiken. Kies voor de navulling Bikinilijn & Oksels Gevoelige Huid die speciaal bedoeld is voor het ontharen van deze gevoelige zone.


Het ontharen van je bikinilijn wordt makkelijk met Veet! Omdat het hier om een gevoelige zone gaat, raden wij je aan om de onderstaande tips op te volgen voor een optimaal resultaat en om eventuele irritatie van de huid te voorkomen:

  • Test altijd de reactie van je huid voor het ontharen door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die je wilt ontharen. Volg de gebruiksinstructies in de bijsluiter zorgvuldig en als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kun je beginnen met ontharen.
  • De Ontharingscrèmes zijn geschikt voor de bikinilijn, maar zorg ervoor dat het product niet in aanraking komt met je intieme delen. Wanneer het product te dicht bij de genitale zones wordt aangebracht, kan dat leiden tot bijwerkingen.
  • * de duur is afhankelijk van de variant van het product. Ontharingscrèmes voor normale en droge huid: 3 tot 6 minuten Ontharingscrèmes voor gevoelige huid: 5 tot 10 minuten Volg nauwlettend de voorzorgsmaatregelen en gebruikstijd in de bijsluiter.


Als je wasstrips gebruikt, kun je ze bijknippen zodat ze de geschikte afmeting hebben voor de zone die je wilt ontharen.

  • Ingegroeide haren kunnen vooral ter hoogte van de bikinilijn bijzonder ongemakkelijk zijn. Scrub je huid 24 uur voor het ontharen en draag katoenen ondergoed en ruimvallende kleding om ingegroeide haartjes te voorkomen.
  • Voor een hele zachte huid en om eventuele irritatie te voorkomen raden we je aan tot 24 uur na het ontharen te wachten voor je een deodorant, een parfum, een geparfumeerd product of een zelfbruinend product gebruikt of gaat zwemmen of zonnen.