Je benen ontharen met Veet

Trek er zelfverzekerd op uit en geniet van gladde, zachte benen met Veet. Of je nu een snelle ontharingsmethode zoekt omdat je haast hebt, of voor een langdurig zacht resultaat gaat als je meer tijd hebt, Veet heeft altijd een oplossing voor jou. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment was- en ontharingsproducten en geniet van mooie, zachte benen. Laat alle ogen op jou gericht zijn!

  • Met de Koude Wasstrips van Veet geniet je tot wel 4 weken van een zijdezachte huid. De strips werken zelfs op zeer korte haartjes*, zodat je tussen ontharingsbeurten nooit lang hoeft te wachten. * vanaf 1,5 mm
  • Ontdek de EasyWax™ elektrische roller voor een perfect resultaat. Dit apparaat voor het opwarmen van was is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat jij thuis een ongekend zacht resultaat bereikt. Probeer onze verschillende varianten warme was met sensuele geuren, waarmee je jezelf kunt verzorgen en die je laten genieten van een langdurige zachtheid.
  • Probeer de ontharingscrèmes van Veet voor een snelle, pijnloze ontharing. Onze wasproducten bevatten hydraterende bestanddelen voor een altijd mooie huid. Verwijder je ongewenste haartjes heel eenvoudig in slechts 3 tot 6 minuten*. Bovendien blijft je huid twee maal langer zacht dan na het scheren!

Ga naar onze rubriek “Welk Veet-product past bij mij?” en ontdek welke ontharingsoplossingen er voor jou zijn.


Denk ook aan de volgende schoonheidstips voor perfecte resultaten:

  • Test voor elk gebruik altijd de reactie van je huid door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die je wilt ontharen. Volg de gebruiksinstructies in de bijsluiter zorgvuldig en als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kun je beginnen met ontharen.
  • Niemand houdt van ingegroeide haartjes! Scrub 24 uur voor het ontharen en draag bij voorkeur geen nauwsluitende kleding om ingegroeide haartjes te vermijden.      * de duur is afhankelijk van de variant van het product. Ontharingscrèmes voor normale en droge huid: 3 tot 6 minuten Ontharingscrèmes voor gevoelige huid: 5 tot 10 minuten Volg nauwlettend de voorzorgsmaatregelen en gebruikstijd in de bijsluiter.
  • Voor zijdezachte benen en om eventuele huidirritatie te voorkomen, adviseren wij je om na het ontharen 24 uur te wachten alvorens deodorant, parfum, geparfumeerd producten of zelfbruinende producten te gebruiken of te gaan zwemmen of zonnen.

Deel hieronder jouw geheimen voor mooie en zachte benen het hele jaar door!