Gebruik je nu scheermesjes?

Je gebruikt nu scheermesjes maar denkt erover om een Veet-product te gaan gebruiken. Ontdek dan nu de talloze voordelen die onze ontharingsproducten je te bieden hebben. Je zult vooral langer van het resultaat kunnen genieten dan na het scheren.

Na het scheren komen de haartjes vaak al na twee dagen terug en je loopt het risico op een droge huid.

Met de was van Veet geniet je tot wel 4 weken van een zachte huid. De Veet-wasstrips werken zelfs op korte haartjes. Bij regelmatig gebruik van de strips komen er minder haartjes terug, die bovendien dunner en zachter zijn.

Ben je echter meer op zoek naar een snelle en pijnloze methode om vaarwel te zeggen je ongewenste haartjes, probeer dan de Veet Ontharingscrèmes. De formule verzwakt de haren waardoor deze makkelijk loslaten en bovendien zorgen de hydraterende* bestanddelen voor een nog mooiere huid. Doordat het resultaat tot wel tweemaal langer duurt dan na het scheren, ben je minder tijd kwijt aan ontharen. *hydratatie van de bovenste huidlagen.

Veet gebruiken is veel makkelijker dan je denkt. Volg simpelweg de voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing en bekijk onze demo's die je stap voor stap zullen helpen bij het ontharen.

Je zult supertevreden zijn over de Veet-producten. Ze geven je niet alleen een mooie en zachte huid maar beschermen je ook tegen sneetjes en schaafwondjes die scheermesjes vaak veroorzaken.